Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Alexandra Craescu Band

Fuziunea dintre Alexandra Craescu si Trupa Americas, a luat nastere in anul 2012, cand pianistul trupei, Cristian Gheorghe, a cooptat-o in echipa sa, pe participanta la diverse emisiuni si show-uri TV cum ar fi: Megastar ( Prima TV-2008), Vocea Romaniei ( PRO TV-2011).
Alexandra nu numai ca a castigat diverse premii cum ar fi: Trofeul “Ion Dacian” in anul 2012, dar a si colaborat cu Teatrul National De Opereta si Musical “Ion Dacian”, jucand rolurile principale in doua musicaluri de mare succes atat la noi in tara cat si in strainatate, fiind vorba de “Rebecca” de Sylvester Levay si “Romeo si Julieta” de Gerard Presgurvic.
Pe langa acestea, a colaborat cu artisti consacrati cum ar fi: Stefan Banica Jr, Directia 5, Proconsul, Marius Nedelcu (Akcent), Mihai Margineanu, Paula Seling, Vama,etc.
Alexandra Craescu si Trupa Americas abordeaza stiluri muzicale diversificate, datorita experientei acumulate pana in prezent.
Cu un repertoriu vast, va vor purta pe aripile muzicii internationale si nationale la cel mai inalt nivel, garantand seriozitate si profesionalism.

 

       
 

 

ALEXANDRA CRAESCU BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE, TRUPA COVER