RENTABAND 2 CROP
Blacklight Band logo

Blacklight Band

Blacklight Band este reteta perfecta pentru o seara de neuitat, indiferent daca este vorba despre o receptie, un club, un concert, sau evenimente de genul nunti, botezuri, onomastici.

Blacklight Band a urmarit tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, stabilind legatura dintre artist si spectator necesara reusitei unui spectacol live, si de asemenea sa dea dovada de profesionalism.

Repertoriul Blacklight Band este extrem de vast continand muzica usoara internationala si romaneasca si alaturi de colaboratorii sai – muzica populara, muzica lautareasca, muzica interbelica, romante, muzica de petrecere. Repertoriul Blacklight Band si al colaboratorilor sai nu include stilul muzical “manea”.

Pentru cei care nu ii cunosc inca, componenta de baza a trupei este :

Ana Pop – voce
Mike Vlahopol – chitara si voce
Liviu Raduca – clape si voce
Radu Gheorghe- tobe si percutie
Stefan Iuga – chitara bass

Alaturi de cei 5 membri de baza ai formatiei, in functie de natura evenimentului, pot aparea colaboratorii lor :  trupa de muzica populara Eliza Petroianu Group, Octavian Mardari (saxofon), Florian Radu (trombon), Sebastian Serafimovici (trompeta),  Mihai Popan (tobe + percutie), Stanciu Cozmin (saxofon).

Blacklight Band are in componenta membri cu multa experienta, fiecare dintre ei activand in domeniul muzical de cel putin 15 ani, avand colaborari cu nume sonore din showbiz-ul romanesc si international, printre care ii putem mentiona pe : Brad Vee Johnson (Bonney M), Luminita Anghel, Radu Gheorghe, Mircea Vintila, Narcisa Suciu, Dalma Kovacs, Emerich Imre, Sarmalele reci, Delia, Antonia, Maria Radu.. si multi altii.

In anul 2011 Blacklight Band a fost trupa de acompaniament a concursului “Acces la succes” din cadrul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1,

Previous slide
Next slide

Blacklight Band

Atmosfera, echipamente de super calitate, profesionalism, experienta, punctualitate, grija fata de clienti.

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate formatii din Bucuresti, cu un repertoriu care include muzica usoara internationala, romaneasca, muzica populara. Dj-ul este intotdeauna inclus in ofertele lor.

Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now