Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Cvartet Nunta

Oferta Rent-a-Band include pe langa Formatii de Nunta, Trupe Cover, Dj Nunta, Formatie Evenimente si Solisti Nunta, formule de Cvartet de nunta (echipe de 4 persoane care interpreteaza programe live la inceputul evenimentului, sau are momente speciale in timpul nuntii)

Formulele de Cvartet Nunta reprezentate de catre noi au in componenta doar absolventi sau profesori ai academiilor de muzica din tara. Repertoriul dansilor este vast, incluzand muzica clasica, muzica pop, rock, jazz si preluari populare modificate pentru a se preta la acest gen de componenta.

In cazul Cvartetelor de Nunta ai caror membre sunt doar fete, exista si  variante cu program instrumental acompaniat de negative (instrumentatie pe suport digital) pentru a putea include in repertoriu si piese mai dinamice.

Programul Cvartetului de Nunta are o durata intre 30 minute si 90 minute.

Toate formulele de Cvartet Nunta pe care le reprezentam au costumatii de scena – rochii de gala pentru doamne si domnisoare si frac /smoking / costume pentru barbati.

Formulele de Cvartet Nunta din portofoliul nostru activeaza pe tot teritorul Romaniei si, in caz de nevoie, si in afara tarii.

Ca si in cazul Formatiilor de Nunta, Trupelor de Cover, Dj Nunta si Solisti Nunta, garantam calitatea si pentru formulele de  Cvartet Nunta. Suntem extrem de exigenti in alegerea artistilor si furnizorilor de servicii cu care colaboram.
FORMATIE NUNTA, CVARTET NUNTA, SOLISTI NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE