Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Cvartetul Passione

Passione

Cvartetul Passione s-a infiintat in anul 2006 si este format din patru absolvente ale Universitatii de Muzica din Bucuresti, in prezent cadre didactice in institutii de specialitate din Bucuresti – Diana Jipa – vioara I, Cristina Pasa – vioara a II-a, Madalina Penciu – viola si Violeta Tuta Popescu – violoncel.

De la data infiintarii Cvartetul Passione a sustinut concerte si recitaluri in Romania, Italia, Grecia, Japonia, Quatar, Cipru, Germani, Turcia. De asemenea a fost audiat atat in cluburile bucurestene cat si in cele din tara (Fratelli, La Scena, Hard Rock Cafe, Arcub, Villa Rodizio, Clubul Diplomatilor, Club Cuba Republika del Sol), dar si in emisiuni TV („Garantat 100% – TVR1, Sa ne amintim duminica’’- National TV, ,,Autostrada TVR” – TVR2, ,,Vineri STAR”- TVR International, “Jurnal Cultural” – TVR Cultural, ,,Poveştiri Adevărate”- Acasa TV, ,,Phoenix 45 ani”- TVR1, ,,Noră pentru mama”- Kanal D, ,,Dansez pentru tine”- PRO TV, “Stele sub lupă” – Antena 2).

De-a lungul timpului Cvartetul  Passione a fost încadrat şi în alte proiecte alături de artişti consacrați, depasind sfera muzicii clasice : Steve Vai, trupa Phoenix, trupa Bosquito, Alan Bedin (solistul trupei Sinergia din Italia), Opus Avantra, Donella del Monaco, Alessandro Safina.

Cvartetul Passione se implica în proiecte educaționale ce au ca scop apropierea tinerilor catre invatamantul de specialitate si promoveaza tinerii muzicieni in concertele pe care acesta le sustine. Festivalul „Împreună prin muzică” ajunge anul acesta la a VII-a ediție în parteneriat cu Şcoala Gimnazială de Arte nr.5 – Bucuresti iar proiectul „Concert în sala de clasă” desfasurat in parteneriat cu Primăria Sectorului 5, si-a incheiat o a III-a editie in luna aprilie a anului 2015.

,,Activitatea Cvartetul Passione se bazeaza in mare parte pe abordarea repertoriului marilor compozitori: Haydn , Mozart, Beethoven…. Prima noastra mare realizare a fost in 2010, cand am cantat la Sala Palatului in deschiderea concertului Cvartetului ,,Scala din Milano’’. In anul 2014, peste 50 de compozitori din toata lumea au scris piese dedicate cvartetului Passione, piese ce au fost interpretate in prima auditie la Ateneul Roman’’  – Cvartetul Passione “Impreuna prin muzica”.

       

Pentru a verifica disponibilitatea Cvartetului Passione si pentru a ne cere o oferta, ne puteti contacta telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele cvartetului si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta !

CVARTETUL PASSIONE, CVARTET NUNTA, CVARTET EVENIMENTE, CVARTET MUZICA CLASICA, CVARTET PRIMIRE INVITATI