Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Cvartetul Profcafe Strings

picture transparent

Format din membri absolventi ai Academiei de Muzica, cu peste cincisprezece ani de experienta si practica artistica in orchestre filarmonice, invatamant, teatru de opera – opereta si teatru de revista, cvartetul Profcafe Strings va sta la dispozitie pentru diferite evenimente.

Fie ca este vorba de un moment special in viata ta sau a partenerului tau de viata, o ambianta muzicala bine aleasa va da un plus de noblete si va contribui la reusita acestuia. Lucrarile abordate in repertoriul cvartetului ce cuprind un buchet de o larga gama stilistica, incepand cu epoca baroca si terminand cu lucrari moderne contemporane, vor destinde atmosfera conferind totodata acea nota de intimitate specifica evenimentelor de neuitat.

De la data infiintarii, Cvartetul Profcafe Strings a sustinut numeroase recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, cocktail-uri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, lansari de carte, inaugurari, conferinte, targuri, expozitii, decernari de premii, simpozioane.. etc.

   

Pentru a verifica disponibilitatea cvartetului Profcafe Strings si pentru a ne cere o oferta, ne puteti contacta telefonic – 0770.436.937, sau pe e-mail, apasand pe butonul de mai jos, sau folosind formularul  de pe pagina noastra de contact. Va rugam sa mentionati in e-mail numele cvartetului si data evenimentului. Va multumim !

Cere Oferta !

PROFCAFE STRINGS, CVARTET NUNTA, CVARTET EVENIMENTE, CVARTET BOTEZ, CVARTET MUZICA CLASICA