RENTABAND 2 CROP
Daniel Lazar

Daniel Lazar

Daniel Lazar se defineste ca fiind mai mult o stare, o traire ce nu se limiteaza la artistul de pe scena ci se raspandeste organic tuturor prezenti la concertul, evenimentul, petrecerea respectiva. Pe scena este o desfasurare impresionanta de energii, dar si tehnologii. Ca baza si sustinere pentru aceste lucruri sunt adunati foarte multi ani de scoala, foarte multe ore de repetitie, foarte multe zile si nopti de scena, multa daruire, nevoia de oameni si zambete, necesitatea de a conta la un anume moment dat, dorinta de nestavilita de a fi una cu publicul. Toate acestea condensate pentru a fi accesate in 1, 2, 3, 4, 5 … programe de show.

 

Previous slide
Next slide

Daniel Lazar

Este reteta ideala a unei seri perfecte pentru iubitorii de muzica. Se iau instrumentisti desavarsiti, se pun langa un lead-vocal dar mai ales un entertainer desavarsit, se varsa nu neaparat ordonat totul pe o scena si ceea ce iese se trimite in mixerul unui inginer de sunet ales pe masura ingredientelor. Mixul final se imprastie cu ajutorul unei instalatii de sonorizare bune catre auditoriu pentru a le gadila placut, foarte placut…urechea

Stiluri abordate : evergreen, cover international, slagare romanesti, folclor, cafe concert, jazz standards, soul jazz, fusion jazz, balkan gipsy, soundtracks.

Demo muzica usoara live

1 Videos
Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now