Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Dj Nunta

Website-ul Rent-a-Band este locul unde puteti  gasi orice gen de formula artistica pentru evenimentele organizate de catre dvs.  In portofoliul nostru puteti gasi formatii pentru nunta, trupe cover, Dj nunta, cvartet pentru  nunta, trupe muzica populara, formatii pentru evenimente. Majoritatea formulelor reprezentate de catre noi sunt formatii de nunta din Bucuresti.

In cazul in care v-ati gandit sa alegeti un Dj pentru nunta, botezul sau petrecerea dvs este bine sa cunoasteti cateva detalii despre cum ar trebuie sa selectati una dintre ofertele de pe piata romaneasca.

Dj-ul pentru evenimente pare a fi o meserie destul de usoara,fapt pentru care,  in ultima vreme, oricine are un laptop si o conexiune de internet se declara dj si face oferte care mai de care mai atragatoare pentru a atrage clientii necunoscatori.  Din pacate un pret mic nu va insemna calitate. Dj-ii amatori nu au un playlist bine structurat, calitatea echipamente lasa extrem de mult de dorit.

Dj de nunta sau botez profesionist  are in dotare in primul rand o consola profesionala care poate accesa orice tip de format audio (Cd player, stick, hdd) si de asemenea poate controla si un calculator (de obicei un laptop .. sau mai multe). Sonorizarea necesara pentru un evenimente nu consta in 2 boxe de 4-500 W
Lipsa unor boxe de bass (subwoofer) va duce la scaderea calitatii auditiei. De obicei un sistem de sonorizare se configureaza in functie de numarul invitatilor si marimea salii.

De asemenea calitatea audio a playlistului este importanta, un dj amator va pune orice format,  la orice calitate, atata timp cat este piesa pe care o doreste. Nu intotdeauna muzica gasita pe youtube este la calitate profesionala.

Unul dintre cele mai importante amanunte in alegerea unui Dj de nunta sau botez este experienta acestuia. Diferenta dintre un Dj profesionist si unul amator este imensa. Un Dj de nunta cu experienta stie momentele cheie ale tipului de eveniment la care participa, stie ce muzica sa puna in functie de moment si stie sa aleaga muzica in functie de ce se intampla pe ringul de dans (nu pune muzica house in timpul  mesei si slow-uri cand ringul este plin).

Valoarea echipamentelor unui DJ profesionist se ridica undeva in jurul sumei de 6000-8000 euro. Este bine sa stiiti asta cand aflati pretul . Daca acest pret este sub suma de 400 – 500 euro minim, fiti sigur ca ceva nu este in regula cu oferta primita.

Un Dj profesionist va avea o licenta (pentru care se platesc in jur de 3000 de ron anual – in anul 2016), un lucru extrem de important de mentionat. De ce spunem asta…. In ultima vreme au inceput controale la evenimentele private de la UPFR si ORDA (organizatii care controleaza si reprezinta drepturile de autor si difuzare). Angajarea unui DJ de nunta sau botez fara licenta include riscuri pentru dvs si pentru dj-ul in cauza. In cazul unui control Dj-ul de nunta va fi amendat, iar echipamentele in care muzica este stocata vor fi confiscate  – rezuiltat… Nunta Dvs nu va mai avea muzica. Deci este bine sa fiti atenti sau sa va asumati acest risc. De asemenea exista riscuri pentru dvs ca si client in momentul in care angajati Dj de nunta fara contract pe firma in cazul unui control ANAF. In acest caz DJ-ul poate primi amenzi foarte mari iar dvs ca si angajator, de asemenea, puteti fi amendat pentru faptul ca ati platit oameni angajati fara sa declarati (munca la negru).

Asadar, pe scurt, cand angajati un Dj nunta, Dj botez, Dj pentru petreceri private, aveti grija sa verificati :

-licenta eliberata de UPFR sau ADJPR
-contractul (facut pe firma)
-experienta dj-ului
-calitatea echipamentelor (sonorizare, consola, laptop, mixer)
-recomandari de la clienti mai vechi  si/sau agentii organizare evenimente

Speram ca v-am putut fi de folos cu aceste sfaturi si va recomandam sa  vizitati si celelalte pagini ale blogului nostru.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE, DJ NUNTA, DJ BOTEZ, DJ PROFESIONIST, DJ EVENIMENTE, CVARTET NUNTA