Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Formatie Nunta Bucuresti

Oferta Rent-a-Band include Formatii nunta, Trupe Cover, Formatii muzica populara, Formatii botez, Cvartet nunta, DJ Nunta, Dj Botez, Formatii evenimente, Solisti Nunta.

Majoritatea formatiilor reprezentate de catre noi sunt Formatii de Nunta din Bucuresti.  Toate formatiile au experienta de minim 5 ani in domeniul evenimentelor de tip nunta, botez, petreceri corporate. Echipamentele folosite sunt profesionale, iar instrumentele de ultima generatie. Echipele tehnice sunt formate din profesionisti cu experienta care au grija ca echpamentele sa nu aiba parte de defectiuni tehnice, sau daca acestea se intampla sa le rezolve in scurt timp pentru o desfasurare placuta a evenimentelor.

Recomandam ca atunci cand va alegeti o Formatie Nunta, Formatie Botez, Formatie evenimente, Dj Nunta, Dj Botez, Cvartet Nunta, sa va alegeti o formula din orasul unde urmeaza sa se petreaca evenimentul. Exemplu… daca evenimentul urmeaza sa se intampla in Bucuresti, e bine sa alegeti o Formatie Nunta Bucuresti. Astfel nu veti avea costuri suplimentare de transport si cazare.

Toate formatiie de nunta reprezentate de catre noi au posibilitatea de a emite factura, contract pe firma, Dj-ii pentru nunta sau botez au licenta eliberata de UPFR sau ADJPR.

Recomandam sa incheiati contracte doar cu Formatii de Nunta, Trupe cover sau Dj Nunta care va pot elibera factura si au licenta. In caz contrar, daca aveti ghinionul ca la evenimentul dvs sa aveti un control de la ORDA sau ANAF, riscati amenzi si/sau riscati sa ramaneti fara muzica. Este adevarat ca in cazul in care contractul este incheiat legal sumele platite pot creste (nu este obligatoriu pentru orice formula). Dar parerea noastra este ca o diferenta de cateva sute de euro poate fi foarte importanta – diferenta dintre un eveniment perfect si o seara ratata.

Asadar fiti atenti ce Formatie de Nunta, Trupa Cover, Dj Nunta alegeti si nu faceti rabat de la calitate si siguranta.
FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, DJ NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, CVARTET NUNTA, SOLISTI NUNTA, FORMATIE MUZICA POPULARA, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE