Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Petrica Andrei Band

PETRICA ANDREI TOP PAGE

Cautati o orchestra pentru nunta, botez sau alt eveniment din viata dvs ? Ei bine ati gasit.. si nu pe oricine !

Petrica Andrei, unul dintre cei mai mari pianisti din Romania, este liderul band-ului care ii poarta numele si care va ofera un show de neuitat, cu un repertoriu foarte variat, reusind intotdeauna sa va convinga ca ati facut alegerea potrivita.

Alaturi de Petrica Andrei se afla Gina Lincan, o solista de renume, cunoscuta de catre dumneavoastra de la posturile de televiziune, avand o experienta de invidiat in domeniul muzicii, o voce extraordinara si o prezenta impecabila care abordeaza cu mare succes muzica de petrecere. muzica lautareasca si muzica interbelica.

O alta solista renumita, voce de exceptie, prezenta scenica, cu o experienta foarte mare in showbiz-ul romanesc este Emilia Musala. Melodiile si repertoriul pe care il abordeaza va vor incanta cu siguranta, acesta fiind compus din cover-uri, hit-uri de actualitate, muzica usoara romaneasca si internationala.

Instrumentistii care se afla in componenta band-ului condus de Petrica Andrei sunt cu totii profesionisti de cea mai inalta clasa si impreuna formeaza o echipa complexa care va aduce buna dispozitie si veselie facand petrecerea d-voastra sa ramana o amintire de neuitat.

 
 
 

 

PETRICA ANDREI BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE