RENTABAND 2 CROP
Petrica Andrei Main

Petrica Andrei Orchestra

Sunteti in cautarea unei formatii de nunta, botez sau un alt eveniment ? Ei bine, ati gasit si nu pe oricine !

Petrica Andrei Orchestra va oferta un show de neuitat, cu un repertoriu foarte variat, special conceput sa acopere mai multe stiluri muzicale potrivite oricaror gusturi si categorii de varsta – coveruri de muzica usoara internationala si romaneasca, muzica de petrecere, muzica lautareasca si populara interpretata de o formula de taraf autentic, cafe concert si jazz, reusind intotdeauna sa va convinga ca ati facut alegerea potrivita.

Va punem la dispozitie artisti cunoscuti, profesionisti si alte servicii cum ar fi echipamente de sonorizare, instalatie de lumini, par moving head…etc.

Suntem una din formatiile de nunta cu experienta mare in evenimente si va asiguram un program artistic pe toata durata petrecerii.Asa cum ii sta bine unei formatii de nunta de succes avem inclus in oferta si Dj profesionist care asigura suportul muzical in pauzele formatiei.

Petrica Andrei este liderul formatiei de nunta care-i poarta numele si este unul dintre cei mai buni pianisti din Romania, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, avand un palmares de invidiat in domeniul muzicii de jazz si nu numai. Alaturi de Petrica Andrei se afla Gina Lincan, o solista cu renume, cunoscuta dvs de la posturile de televiziune, avand o experienta vasta in domeniul muzicii de petrecere, o voce extraordinara si o prezenta scenica impecabila, care abordeaza cu succes un repertoriu cu muzica de nunta, muzica lautareasca autentica si muzica interbelica.

Previous slide
Next slide

Petrica Andrei Orchestra

Orchestra noastra are in componenta solisti muzica usoara romaneasca, cover, muzica de petrecere, muzica greceasca, machedoneasca, balcanica si jazz!

Instrumentistii si solistii care fac parte din formatia de nunta din Bucuresti Petrica Andrei Orchestra sunt cu totii profesionisti de cea mai inalta clasa si, impreuna, formeaza o echipa complexa care va aduce buna dispozitie si veselie.

Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now