RENTABAND 2 CROP
profcafe main

Profcafe Strings

Format din membri absolventi ai Academiei de Muzica, cu peste cincisprezece ani de experienta si practica artistica in orchestre filarmonice, invatamant, teatru de opera – opereta si teatru de revista, cvartetul Profcafe Strings va sta la dispozitie pentru diferite evenimente.

Fie ca este vorba de un moment special in viata ta sau a partenerului tau de viata, o ambianta muzicala bine aleasa va da un plus de noblete si va contribui la reusita acestuia. Lucrarile abordate in repertoriul cvartetului ce cuprind un buchet de o larga gama stilistica, incepand cu epoca baroca si terminand cu lucrari moderne contemporane, vor destinde atmosfera conferind totodata acea nota de intimitate specifica evenimentelor de neuitat.

Previous slide
Next slide

Profcafe Strings

De la data infiintarii, Cvartetul Profcafe Strings a sustinut numeroase recitaluri la diferite evenimente mondene: receptii, nunti, cocktail-uri, petreceri private, onomastici, dineuri, lansari de produse, lansari de carte, inaugurari, conferinte, targuri, expozitii, decernari de premii, simpozioane.. etc.

Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now