RENTABAND 2 CROP
TALISMAN Main

Talisman

Talisman este una dintre cele mai iubite, dar si longevive formatii romanesti, lansand numeroase albume, hit-uri si avand in palmares premii ce ii atesta valoarea pe scena industriei muzicale romanesti.

Trupa Talisman a luat fiinta in 1996, an in care au castigat si marele premiu la festivalul “Om bun”. Trupa condusa de Alin Oprea reuseste sa se claseze pe primele locuri in toate topurile in anii 1997-1998, cu piesa “Atat de singur”, iar EP-ul purtand acelasi nume este recompensat prin Discul de Platina pentru vanzari de peste 500.000 de exemplare.

Alaturi de Tavi Colen, Alin Oprea transforma Talisman in Formatia Pop Rock a anului 1999, drumul in continuare fiind presarat cu sase albume apreciate de fani, sute de concerte in tara si in strainatate, participari la petreceri, spectacole, evenimente si festivaluri, dar si colaborari deosebite, precum cea cu legendara trupa Phoenix.

Anul 2006 aduce o noua formula pentru Talisman, formata din cinci instrumentisti, Alin Oprea ramanand in continuare vocea si liderul trupei. Baietii care completeaza Talisman sunt Alberto Bolocan, Alex Lambrino, Claudiu Buna, Geani Matei si Sebastian Blaj. Primul album “Best of” al trupei Talisman este lansat in 2007 si contine piese purtand amprenta inconfundabila al artistului Alin Oprea, avand drept bonus single-ul “Fara tine”, ce nu a fost inclus pe nici unul dintre albumele lansate.

Talisman lanseaza primul album de colinde in anul 2008, colindul “Din an in an” fiind cel care a beneficiat si de un videoclip. Anul urmatorul, Alin Oprea, impreuna cu cei cinci instrumentisti, aduce o alta premiera: un album original in limba engleza “Angel”, care se vinde in numar record de exemplare in cadrul turneului caritabil “Ingeri pentru Ingeri”, in care trupa Talisman a fost implicata.

Hit-ul “Eu te-am iubit” cucereste inimile fanilor in 2011 si aduce trupei Talisman titlul “Piesa anului 2011” in Topul Romanesc realizat de Titus Andrei la Radio Romania Actualitati. Single-ul “Eu te-am iubit” este o preluare folclorica a unei romante populare vechi de sute de ani, pe care baietii de la Talisman au modernizat-o. Piesele cantate din suflet au adus formatiei numeroase invitatii la evenimente, spectacole si petreceri atat in Bucuresti, cat si in tara, dar si in strainatate.

Previous slide
Next slide

Trupa Talisman

Trupa Talisman este apreciata la concertele sustinute, publicul sau ajungand chiar si la 10.000 de oameni. Castigatoare a Premiului pentru Intreaga Activitate (15 ani) la “Premiile Confidential 2011”, formatia condusa de Alin Oprea reuseste sa cucereasca audienta la spectacole, petreceri si evenimente speciale prin profesionalism, originalitate si melodii deosebite.

Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now