Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

The Zuralia Orchestra

The Zuralia Orchestra

The Zuralia Orchestra, înfiinţată în 2011, este un grup de 10 muzicieni experimentaţi, recunoscuţi atât pe plan local cât şi pe plan international, ce combină trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor 2 solişti şi, bineînţeles, clarinetul. Formaţia interpretează, sub îndrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzică – o  fuziune intre  folclorul românesc şi muzica autentică gipsy, alaturi de influente din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale.

Membrii formaţiei The Zuralia Orchestra  au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formaţii,  la numeroase festivaluri de muzică şi evenimente din România şi din străinătate. De asemenea, ei au colaborat în diverse ocazii cu mari artişti de talie internationala ( putem mentiona aici si deschiderea concertelor lui Goran Bregovic de la Cluj si Targu Mures din 2012 si anterior, concertul cu Boban & Marko Markovic).

La inceputul anului 2013, The Zuralia Orchestra s-a calificat in Semifinala Eurovision ( etapa nationala) cu piesa „ Sukar Transylvania”, prestatie ce s-a bucurat de un numar impresionant de voturi din partea publicului. In acelasi an, The Zuralia Orchestra a fost invitata  la Khamoro World Roma Festival ( Praga, Cehia) si la Grenzenlos Festival ( Augsburg, Germania), unde a avut parte de o primire extraordinara, inregistrand un succes de proportii. In a doua parte a anului 2013, The Zuralia Orchestra a trecut din nou granitele tarii de data aceasta in Slovacia ca invitat special al Festivalului Ludia z rodu Romov –  Banska Bystrica si in Bulgaria, la On!Fest Sofia.  Sustine in Romania o serie de concerte atat in cluburi cat si la festivaluri importante, precum Folk You Vama Veche, Festivalul Traditiilor Tiganesti Bistrita si Proetnica Sighisoara.

                Anul 2014 aduce orchestrei calificarea in finala Eurovision cu piesa “ You Know “si cateva concerte notabile in afara tarii. Zuralia  participa in data de 8 aprilie la un show live oferit de televiziunea nationala din Slovacia cu ocazia Zilei Internationale a Romilor iar pe 27 aprilie se afla in Franta, la Festivalul Welcome in Tziganie din Auch. In luna august orchestra s-a aflat intr-un turneu in Europa ce a cuprins nu mai putin de cinci tari si sapte concerte: Guca Fest Serbia, International Gypsy Fest Slovacia, Nisville Jazz Fest Serbia, Festivalul Traditiilor Tiganesti Romania, Tradizionandu Ethnofest Italia, Anuncio Fest Franta ( ultimul impreuna cu Rona Hartner).

The Zuralia Orchestra a participat in data de 7 august 2014 la Competitia Internationala a trupelor de brass din cadrul Guca Fest unde a obtinul premiul al treilea. Festivalul, aflat la editia 54, este cel mai mare si cel mai important festival de gen din lume, atragand peste o suta de mii spectator  anual.   

2015 este anul in care The Zuralia Orchestra isi continua activitatea ascendenta, bifand inca un festival important in Polonia  – Romane Dyvesa dar si un nou concert in deschiderea lui Goran Bregovic, de data aceasta in cadrul primei editii a festivalului Baro Foro din Bucuresti.

        

Repertoriul orchestrei cuprinde, pe lângă melodiile proprii, şi melodii cunoscute ale unor mari compozitori români şi balcanici.

   

 

THE ZURALIA ORCHESTRA, FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, MUZICA GIPSY BALCANIC ORCHESTRA NUNTA