RENTABAND 2 CROP
Trupa Mates main

Trupa Mates

Trupa Mates a fost înfiinţată în octombrie 2015 din pasiunea şi dorinţa de a transmite bucuria ascultării şi performării unora dintre cele mai bune repertorii muzicale. Primele audienţe de care a dispus trupa noastră au reprezentat ocazia şi decizia multor persoane de a ne avea alaturi la momentele importante din viata lor, persoane cu care am ramas intr-o relatie de prietenie. 

            Această colaborare se fundamentează pe dragostea pentru arta muzicală, pe practicarea cu devotament a ceea ce ne place să transmitem ascultătorilor, energia noastră, pentru a crea o stare plăcută comună, cu ajutorul repertoriului ce cuprinde piese din anii ’60 – ’70, până în zilele noastre.

            “We care about good times” – Logo referenţial care ne îndrumă în interacţiunile şi momentele create în timpul evenimentului, majoritatea fiind spontane, având totodată ca şi reper – feedback-ul persoanelor participante. Buna dispoziţie şi entertaiment-ul a celor ce ne ascultă sunt principalul nostru scop.

Previous slide
Next slide

Trupa Mates

Dispunem de instrumente şi echipamente de ultimă generaţie, ce definesc o sonorizare excelentă, iar distracţia este garantată.

Trupa Mates oferă punctualitate şi seriozitate, pe lângă profesionalism şi calitate, realizând indubitabil un eveniment unic pentru dumneavoastă.

Demo muzica usoara live

2 Videos
Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now