Agentie organizare evenimente
Contact

Contact contractari

Telefon

0770.436.937

Email:

office@rentaband.ro

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget

Trupa Mates

Trupa Mates

Trupa Mates a fost înfiinţată în octombrie 2015 din pasiunea şi dorinţa de a transmite bucuria ascultării şi performării unora dintre cele mai bune repertorii muzicale. Primele audienţe de care a dispus trupa noastră au reprezentat ocazia şi decizia multor persoane de a ne avea alaturi la momentele importante din viata lor, persoane cu care am ramas intr-o relatie de prietenie. 

            Această colaborare se fundamentează pe dragostea pentru arta muzicală, pe practicarea cu devotament a ceea ce ne place să transmitem ascultătorilor, energia noastră, pentru a crea o stare plăcută comună, cu ajutorul repertoriului ce cuprinde piese din anii ’60 – ’70, până în zilele noastre.

            “We care about good times” – Logo referenţial care ne îndrumă în interacţiunile şi momentele create în timpul evenimentului, majoritatea fiind spontane, având totodată ca şi reper – feedback-ul persoanelor participante. Buna dispoziţie şi entertaiment-ul a celor ce ne ascultă sunt principalul nostru scop.

            Dispunem de instrumente şi echipamente de ultimă generaţie, ce definesc o sonorizare excelentă, iar distracţia este garantată.

            Trupa Mates oferă punctualitate şi seriozitate, pe lângă profesionalism şi calitate, realizând indubitabil un eveniment unic pentru dumneavoastă.

       

 

TRUPA MATES FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE