RENTABAND 2 CROP
Vox live Band 2

Vox Live Band

Suntem o trupa longeviva (peste 10 ani de activitate) si mare (9 membri) axata pe dinamica starilor si pe calitatea prestatiilor. Prezentam diversitate si entuziasm in ceea ce priveste gradul general de buna dispozitie a publicului.

Prestatiile ne-au fost solicitate si validate in multiple contexte, iar noi, astfel, am constatat ca suntem foarte adaptabili si pregatiti pentru orice provocare. Am fost gazduiti atat de scene mari, in aer liber, cat si de spatii joviale sau intime; avem experienta in televiziune, dezinvoltura la inregistrari si peste 1000 de show-uri live.

Calitatea trupei a fost recunoscuta nu numai de public si de gazdele evenimenteleor, ci si de mari artisti care ne-au ales sa le fim colegi de scena, bucurandu-ne de energia lor si onorandu-ne cu experienta lor.

Previous slide
Next slide

Vox Live Band

Band-ul este format din noua artisti: voce feminina (Iuliana Dobre), voce masculina (Cornel Puscasu), chitara, chitara bass, clape, tobe, trombon, saxofon si trompeta.
Asiguram tot ce este necesar pentru buna desfasurare a evenimentului (sunet, lumini, dj) si evident, ne ocupam de show, distractie si muzica live.

Contact

Bdul Iuliu Maniu nr. 170A

Copyright @ 2023 All right reserved Rent-a-Band

Call Now